Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen  vårnettside. Hvis du klikker på "Fortsett" knappen nedenfor, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker mer informasjon om disse informasjonskapslenekan du klikke hereller endre nettleserens innstillinger for informasjonskapsler.

Mer informasjon

Kurv

Ingen produkter

0,00kr Frakt
0,00kr Total

Gå til kasse

Gratis levering
 

PERSONVERN

 

GENERELT

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi bruker personlig informasjon vi samler inn når du bruker dette nettstedet og våre tjenester. Disse retningslinjene ble sist oppdatert 04. juli 2018

 

BETEGNELSE PÅ ANSVARLIG ORGAN

Den ansvarlige databehandlingsenheten på denne nettsiden er:

Eurodiet Scandinavia, org. nr. 989859633
Riddervoldsgate 4
0256 Oslo

Den ansvarlige enheten bestemmer formålene med og behandling av personopplysninger. Vi har utnevnt en kontaktperson for henvendelser vedr. persondata:

Hulda Marie Bell
Telefon: 907 47 834
E-post: hulda@fedon.no

 

HVILKEN INFORMASJON SAMLER VI OM DEG?

Når du registrerer deg på vår nettside eller bruker våre tjenester, samler vi inn følgende informasjon om deg:

  • Dine personalia; påloggings- og kontaktinformasjon
  • Tilknyttet behandler registreres når du legger inn erklæringskode.
  • Din ordrehistorikk og evt. henvendelser du gjør til kundeservice via kontaktskjema

 

INFORMASJONSKAPSLER / COOKIES

Vår nettside bruker informasjonskapsler. Dette er små tekstfiler som nettleseren din lagrer på enheten din. Cookies hjelper oss med å gjøre nettstedet vårt mer brukervennlig, effektivt og sikkert.

Noen informasjonskapsler er "økt cookies". Slike informasjonskapsler blir automatisk slettet etter slutten av nettlesersøkten. På den annen side forblir andre informasjonskapsler på enheten din til du sletter dem selv. Slike informasjonskapsler hjelper oss til å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til vår hjemmeside.

Med en moderne nettleser kan du overvåke, begrense eller forhindre lagring av informasjonskapsler. Mange nettlesere kan konfigureres til automatisk å slette informasjonskapsler når programmet er stengt. Deaktivering av informasjonskapsler kan imidlertid medføre begrenset funksjonalitet på nettstedet vårt.

Bruken av cookies, utøvelse av elektronisk kommunikasjon eller levering av visse ønskelige funksjoner (f.eks handlekurven) er nødvendige. Som operatør av dette nettstedet har vi en berettiget interesse i lagring av informasjonskapsler for teknisk feilfri og jevn levering av våre tjenester. Hvis andre informasjonskapsler er angitt (f.eks. for analysefunksjoner), blir de behandlet separat i denne personvernerklæringen.

De aller fleste nettlesere tillater å ikke akseptere cookies, samt å slette cookies. Fremgangsmåten er ulik avhengig av nettleser, og fra versjon til versjon. Via disse lenkene finner du informasjon om hvordan du går frem hvis du velger å blokkere og slette cookies:

 

SERVER LOGGFILER

I serverloggfilene samler nettstedleverandøren automatisk inn og lagrer informasjon som nettleseren din automatisk sender til oss. Disse er:

  • Nettlesertype og nettleserversjon
  • Benyttet Operativsystem
  • Vertsnavn på datamaskinen
  • Tid for serverforespørselen
  • IP-adresse

Det er ingen sammenføyning av disse dataene med andre datakilder. Dataene samles inn for å kunne behandle og oppfylle forespørselen på en best mulig måte, og gi deg en optimal opplevelse av vårt nettsted.

 

TILBAKEKALLING AV SAMTYKKE TIL DATABEHANDLING

Bare med ditt samtykke er det mulig å behandle persondata, og ved å registrere deg på vår nettside samtykker du også til at vi kan bruke dine data til å oppfylle dine forespørsler.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. For tilbakekalling av samtykke er det tilstrekkelig å sende uformell e-post til info@eurodiet.no. Gyldigheten av databehandlingen utført frem til tilbakekallingen forblir upåvirket av tilbakekallingen. Vi gjør oppmerksom på at du ikke lenger vil kunne benytte våre tjenester dersom du tilbakekaller ditt samtykke for databehandling.

 

RETT TIL Å KLAGE TIL VEDKOMMENDE MYNDIGHET

Som den berørte personen, i tilfelle brudd på databeskyttelsesloven, har du full rett til å appellere til den aktuelle tilsynsmyndigheten.

 

RETT TIL DATAPORTABILITET

Du har rett til å få data som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke eller i oppfyllelse av en kontrakt automatisk tilsendt til deg eller til tredjepart. Hvis du trenger direkte overføring av data til en annen ansvarlig person, vil dette kun gjøres i den grad det er teknisk mulig.

 

RETT TIL iNFORMASJON, RETTING OG SLETTING

Du har rett til informasjon om dine lagrede personopplysninger når som helst innenfor rammen av gjeldende lovbestemmelser.

Informasjon om dataenes opprinnelse, mottakere og formålet med databehandlingen - og om nødvendig en rett til å rette eller slette disse dataene. I denne forbindelse og ved evt. spørsmål om personopplysninger, kan du alltid kontakte oss via kontaktalternativene som er oppført under «Kontakt oss», øverst på nettsiden.

 

SSL ELLER TLS KRYPTERING

Av sikkerhetshensyn og for å beskytte overføringen av konfidensielt innhold som du sender til oss som nettstedoperatør, bruker nettstedet vårt en SSL eller TLS kryptering. Dermed er data du sender inn via denne nettsiden ikke lesbare for andre. Du vil gjenkjenne en kryptert tilkobling på adresselinjen "https: //" i nettleseren din og på låsikonet i nettleserfeltet.

 

DATAOVERFØRING VED SALG AV VARER

Personlige data vil kun bli overført til tredjepart, dersom det er behov ifm. ditt kjøp av varer. Tredjeparter kan for eksempel være betalingsleverandører eller logistikkfirmaer. En videre overføring av data finner ikke sted uten at du har uttrykt spesifikt samtykke om det.

Grunnlaget for databehandling er å kunne behandle og oppfylle en forespørsel på en forsvarlig måte.

 

REGISTRERING PÅ DENNE NETTSIDEN

For å bruke visse funksjoner må du registrere deg på vår hjemmeside. De overførte dataene tjener utelukkende det formål å bruke det respektive tilbudet eller tjenesten. Ved å registrere en konto på nettsiden samtykker du til at opplysningene du oppgir kan benyttes for å besvare og oppfylle dine henvendelser best mulig. Alle obligatoriske opplysninger som kreves ved registrering må oppgis fullstendig. Hvis ikke må vi avvise registreringen.

Ved viktig informasjon eller viktige endringer, for eksempel av tekniske karakter, informerer vi deg via e-post. E-posten vil bli sendt til adressen du har oppgitt ved registrering.

En tilbakekalling av ditt allerede gitte samtykke er mulig når som helst, og det er tilstrekkelig å gi en uformell melding om dette via din registrerte e-postadresse. Gyldigheten av den allerede fullførte databehandlingen forblir upåvirket av tilbakekallingen.

Vi lagrer dataene samlet under registrering i perioden du er registrert på vår nettside. Dine data vil bli slettet eller anonymisert hvis du avbryter registreringen. 

 

KONTAKTSKJEMA

Data som sendes via kontaktskjemaet, inkludert kontaktinformasjonen, blir lagret for å behandle forespørselen din eller for å være tilgjengelig for oppfølgingsspørsmål. En utlevering av disse dataene vil ikke finne sted uten ditt eksplisitte samtykke.

Behandlingen av dataene som er lagt inn i kontaktskjemaet skjer utelukkende på grunnlag av ditt samtykke. En tilbakekalling av ditt allerede gitte samtykke er mulig når som helst, og det er tilstrekkelig å gi en uformell melding om dette via din registrerte e-postadresse. 

Data sendt via kontaktskjemaet forblir hos oss til du ber oss om å slette det, tilbakekaller samtykket til lagring eller du ikke lenger behøver å beholde dataene dine. 

 

NYHETSBREV

For å sende deg vårt nyhetsbrev trenger vi ditt samtykke og din e-postadresse. Tilleggsdata er ikke samlet inn, eller er i så fall oppgitt frivillig. Bruken av dataene foregår utelukkende for utsending av nyhetsbrevet.

Dataene som er oppgitt i nyhetsbrevregistreringen behandles på grunnlag av ditt samtykke. En tilbakekalling av ditt allerede gitt samtykke er mulig når som helst. For tilbakekalling kan du bruke «meld meg av» linken som finnes nederst i alle utsendte nyhetsbrev, eller du kan sende en uformell e-post til info@eurodiet.no. Gyldigheten av den allerede fullførte databehandlingen forblir upåvirket av tilbakekallingen.

Data som er lagt inn for å konfigurere abonnementet, slettes ved kansellering. Hvis disse dataene er sendt til oss for andre formål og andre steder, forblir de hos oss.

 

GOOGLE ANALYTICS

Vår nettside bruker funksjoner av webanalysetjenesten Google Analytics. Webanalyseleverandør er Google Inc., 1600 Amfiteater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics bruker "cookies". Dette er små tekstfiler som nettleseren din lagrer på enheten, og tillater analyse av bruken av nettstedet. Informasjon generert av informasjonskapsler om bruken av nettstedet vårt, overføres til en Google-server og lagres der. Serverplassering er vanligvis USA.

Som operatør av dette nettstedet har vi en legitim interesse for analysen av brukeradferd for å optimalisere nettstedet vårt og muligens også for annonsering.

IP-anonymisering
Vi bruker Google Analytics med IP-anonymiseringsfunksjon. Det sikrer at Google forkorter din IP-adresse i medlemslandene i Den europeiske union eller andre parter i avtalen om Det europeiske økonomiske samarbeidsområde før overføring til USA. Det kan være unntak hvor Google sender og avkorter hele IP-adressen til en server i USA. På vegne av oss vil Google bruke denne informasjonen til å vurdere din bruk av nettsiden, lage rapporter om aktiviteten på nettstedet og gi andre med nettsted- og internettrelaterte tjenester til oss. Det er ingen fusjon av Google Analytics-overførte IP-adresser med andre Google-data.

 

Nettleser-plugin
Innstillingen av informasjonskapsler via nettleseren din kan forhindres, men noen funksjoner på nettstedet vårt kan da bli begrenset. På samme måte kan du forhindre innsamling av data knyttet til nettstedet ditt, inkludert din IP-adresse og påfølgende behandling av Google. Dette er mulig ved å laste ned nettleserpluggen, som kan nås via følgende lenke, og

installere: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=no .  

Motstand mot datainnsamling
Du kan forhindre innsamling av dataene dine fra Google Analytics ved å klikke på følgende kobling. En opt-out-cookie vil bli angitt for å forhindre at dataene hentes på fremtidige besøk på nettstedet vårt:

Deaktiver Google Analytics.
For informasjon om hvordan du håndterer brukerdata på Google Analytics, se personvernreglene for Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=no


 

Begynn med Eurodiet